Home » Fòrum » Llegint actualment:

Fòrum de Març

18/03/2012 Fòrum 4 Comentaris

____________________________________________________________

Escriu en aquesta secció “Participa” sobre qualsevol assumpte que t’interesse.

Notícies relacionades:

Actualment hi ha "4 comentaris" en aquest article:

 1. morrut ha dit:

  Que mos agrada del poble, ara mateixa que finalment ja no manen els socialistes i els nacionalistes, i menos mal. perque despues de 12 anys de minories, han afonat este poble. Ara vorem que li costa al nou alcalde poder posarlo a l’altura que estava antes. Segur que li costa més que el sou que cobra, això que tant els dol a alguns. Si cobra es perque so guanya no com atres.

  • Massot ha dit:

   En que han afonat a aquest poble? En que som l’únic poble dels voltants que està sanejat econòmicament? Que haveres preferit, estar com Albaida, La Pobla del Duc o Castelló de Rugat? Sols és per posar-te alguns exemples de pobles que com molts dieu “anaven avant” i ara tenen un forat el les arques municipals que és completament insostenible. Albaida declarada en “bancarrota” i als altres pobles poc els falta per a arribar a eixa situació. I com se solucionarà? Pujant els impostos i ni així ho podran solucionar a mitjà termini. I que han tingut eixos pobles que no tinguera el nostre?

   En aquests dotze anys Quatretonda ha fet moltes activitats culturals que abans no se’n feia ni una. Una setmana cultural que ja voldrien tots eixos pobles tant vius que dieu, s’ha fet una escola infantil, una biblioteca, un ajuntament en condicions, el carrer del raspallot, s’ha millorat molt el camp de futbol, s’han reparat molts camins, s’ha declarat part de la Serra Paratge Natural Municipal, s’han reparat les piscines, i moltes altres coses que no recorde però que pensant un poquet segur que em venen al cap. El que passa és que com que s’ha invertit en educació, medi ambient, cultura i esport, no ho valoreu, ja que són àmbits que els del PP no valoren, atenent a les polítiques de carregar-se tot el sistema de benestar com ho estan fent.

   I l’actual alcalde, que està fent per a mereixer-se un sou de 1200€ per a estar a temps parcial a l’ajuntament? Atenent al que es veu, no està fent res perquè les poques coses que s’han fet ha sigut perquè ja estaven adjudicades de l’anterior legislatura. I a banda, ha enganyat a tot el poble, ja que va dir que es posaria un sou igual a l’anterior alcalde que va cobrar reduint el 5% que s’havia abaixat el sou als funcionaris. La diferència està en que l’anterior alcalde cobrava 12 pagues i anava de 7 a 3. Aquest té 14 pagues i no fa totes eixes hores, és a temps parcial, no amb dedicació exclusiva que va dir.

   D’ací 4 anys, valorarem tot el que s’ha fet i veurem la balança. S’endureu algun disgust..

 2. jaja ha dit:

  Del camp de futbol i del carrer de raspallot millor no parlar, perque per a fer un desastre millor deixar-ho com estava.
  Si tens rao s’han fet algunes coses, unes millors que altres, pero el que es segur que totes subvensionades per les altres administracions (estatal, autonomica i provincial), i els dines dels veïns del poble en que s’han gastat?
  Perque si vols podem entrar en discutir que la biblioteca i la guarderia estan refetes sobre un edifici vell, ho podria haver-se d’un altra manera, milorant l’acces, a un altre lloc, pero aixo ja depen de criteris, i hi ha qui sols vol reacondicionar coses que no servixen.
  L’ajuntament si no esta be hio ha per a matar a algú perque per una restauració el que va costar… enhorabona.
  Les piscines si estan noves i boniques pero sense escales per entrar, tampoc te les ralles pintades per a la get que va a nadar.
  I el piruli, que fem del piruli????? Obra mestra on hi hagen. Aixó si dur com ell asoles.
  Per cert crec que la cultura no es sols de les esquerres els de dretes tambe tenen de ixes coses, aunque a algunsno els agrade.

 3. jajaja ha dit:

  jaja, posa un exemple del que tu haveres fet, no se que te de mal la millora del camp de futbol o el carrer del raspall, crec que va un poc bé, no se tu que penses. Que estan fent els d’ara?, que cobren mes impostos i que han fet?, dis-me coses, ni amb subvencions ni amb els diners del poble, l’unic que ha fet es pujar el preu de la guarderia 30 € per xiquet al mes i cobrar més IBI, a si que han fet algo, pagar-li un sou a l’alcalde de dedicació parcial, segons va dir ell, de mes de 1200 € al més.

  Això si que son fer coses…

Comenta sobre aquest article:

Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)